Questi in Rotterdamse WAREHOUSE van Era Contour

24 oktober 2018

Sinds kort heeft ontwikkelende bouwer ERA Contour de WAREHOUSE in Rotterdam. Een showroom, waar kopers van woningen een keuze komen maken uit alle mogelijkheden die er zijn om van hun nieuwe of gerenoveerde woning hun eigen droomplek te maken. Badkamers, keukens, tegels, vloeren, elektra, binnendeuren: alles overzichtelijk bij elkaar op één plek. Gemak dient de koper.

Questi Era Contour

Questi
Om te weten wat kopers van deze service vinden, heeft ERA Contour Questi neergezet: een slanke zuil met geïntegreerde iPad die heel eenvoudig feedback verzamelt van klanten en bezoekers. Vier smiley’s: groen, lichtgroen, oranje en rood, en eventueel een korte reactie. Zo simpel is het.

Bevestiging
Benno van Dam, Warehouse Manager en Supply Chain Manager bij ERA Contour: “Wij willen weten of wat we doen ook effect heeft. Zeker bij de nieuwe WAREHOUSE. Vandaar een Questi-zuil. In de WAREHOUSE krijgen we vooral bevestiging dat kopers enthousiast zijn over wat ze daar vinden. Questi laat vooral groene en lichtgroene reacties zien. Dat is natuurlijk fijn, maar daar leren we nog niet zo veel van.”

Nieuwe panelen
“Daarom heb ik de Questi-zuil laatst meegenomen naar een verkoopevenement. Uit de reacties daar bleek dat verschillende kopers vonden dat ze een te summier beeld kregen van de materialen voor badkamers. Daar kunnen we wat mee! Vanuit deze feedback hebben we nu panelen laten maken met wand- en vloertegels en voorbeelden van het sanitair, zodat kopers een veel beter beeld krijgen van hoe de aankleding van de badkamer kan zijn. Dat kun je dus bereiken met Questi!”

Wil je ook meer weten over Questi en het meten van klantenthousiasme bij jullie klanten?
Neem gerust contact op met Dave Wurms via 013-571 88 44 of via ons contactformulier.